Solid Stone tocmai si-a lansat albumul de debut “Introspection”

Solid Stone tocmai si-a lansat albumul de debut “Introspection”

A venit timpul sa-i facem botezul omului caruia anul trecut i-am acordat titlul de “producatorul anului 2015” in zona trance & progressive, adica sa prezentam albumul acestuia de debut. Vorbim despre canadianul Elias Barouche aka Solid Stone aka Diversion.
Pe Elias Barouche l-am descoperit inca de prin 2013, cand sound-ul sau groovy, dar pe alocuri big room, imbraca forma unor release-uri la Saturate Audio, un label destinat celor care iubesc stilul progressive house, cu ceva melodii presarate printre acei basi puternici. A evoluat, intre timp a semnat si cu Colorize, unde lanseaza piesele cu numele Diversion, iar in clipa de fata cocheteaza atat cu ritmurile progressive-deep, dar si cu cele big room, la 130 BPM, nervoase si care il califica pentru seturile pe care DJ-ii ca Markus Schulz le sustin la festivaluri.

Solid Stone – Introspection (album preview)

Albumul de debut al lui Solid Stone se numeste “Introspection” deoarece acesta chiar are o poveste de spus in jurul acestui termen. Asta pentru ca Elias Barouche inca isi cauta sound-ul care il defineste. Este ritmul de afterhours specific Montrealului, cel care il pozitioneaza definitiv ca DJ de warm-up in familia Coldharbour, sau cel big room, care il arunca direct in deschiderea seturilor lui Markus Schulz? Ori o combinatie hibrida intre cele doua?

Tracklist Solid Stone – Introspection (album)

01. Introspection
02. Broken
03. Ursa Major (with Wellenrausch)
04. Profound
05. Heart Call (feat. Jennifer Rene)
06. Genesis
07. Wired
08. Get On My Vinyl
09. Amnesia
10. 606
11. Pushing Up (feat. Jennifer Rene)
12. Immortal
13. Back Home

Ca fapt divers, Solid Stone este primul si deocamdata singurul artist care si-a lansat albumul la Coldharbour Recordings, cu numarul de catalog CLHRA001. Markus Schulz si-a lansat albumele la Armada si, mai nou, la BlackHole Recordings, iar Wellenrausch au facut-o de fiecare data la Afterglow Records. Restul membrilor familiei Coldharbour nu au decat single-uri, remixuri sau EP-uri lansate la casa de discuri a lui Markus Schulz, situatie care cu siguranta il face foarte mandru pe Elias Barouche.

 

DolceFm va recomanda Solid Stone –  “Introspection” (albumul de debut).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com