Solid Stone – Understatement (piesa noua)

Solid Stone – Understatement (piesa noua)

Solid Stone, unul dintre numele pe care le regasiti in multe dintre topurile noastre trance & progressive, are un nou single ce reprezinta totodata debutul sau la Statement! Recordings, casa de discuri a lui Ruben de Ronde.

Dupa ce anul acesta si-a lansat albumul de debut, intitulat “Introspection” si semnat la Coldharbour, putem spune ca Solid Stone a intrat deja in sfera upcomerilor care si-au gasit deja un viitor in muzica electronica. Are toate atuurile: sound unic, talent si mai ales determinarea de a produce si lansa periodic cate o piesa de calitate. Este si cazul “Understatement”, dezvaluita aseara in emisiunea ASOT a lui Armin van Buuren.

Solid Stone – Understatement (ASOT 791 preview)

“Understatement” este unul dintre cele 2 ID-uri (piese necunoscute) pe care Solid Stone le-a inclus in setul sau emblematic pentru ceea ce reprezinta ca artist din cadrul evenimentului ASOT 750 din Toronto.

Una (Amnesia) am gasit-o pe albumul Introspection, iar cea de-a doua, mult mai euforica si asteptata de noi, fiind de fapt “Understatement”, semnata, iata, la casa de discuri pe care Ruben de Ronde o gestioneaza in cadrul Armada Music, Statement! Recordings. De aici si titlul… Aceasta noua bomba de la Solid Stone a fost lansata azi, 25 noiembrie 2016, la doar cateva ore dupa difuzarea din cadrul emisiunii lui Armin van Buuren.

 

DolceFm va recomanda Solid Stone – Understatement.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com