Sonny Flame, Mario Morreti – Criminal (videoclip nou)

Sonny Flame, Mario Morreti – Criminal (videoclip nou)

Mario Morreti colaboreaza din nou cu Sonny Flame, de data aceasta pe o piesa care aduce la un loc influente din raagae si dance, cu versuri in spaniola si engleza – Criminal.

Despre aceasta lansare Mario Morreti declara: Acest track ma reprezinta foarte mult, l-am conceput in urma cu 3 ani si este pentru prima data in cariera cand interpretez in limba spaniola! Colegii, prietenii si oamenilor carora le-am piesa, mi-au spus acelasi lucru, ca este o piesa diferita de ceea ce se aude acum, asa am simtit si eu! In 2016 , am decis ca acest track sa fie single oficial, asa ca impreuna cu colegul meu Boier Bibescu, unul dintre producatorii mei preferati, am facut update-ul acestei piese! Ma bucur mult de aceasta colaborare, din punctul meu de vedere Sonny este unul dintre artistii care chiar canta absolut natural!


“Este a doua piesa la care colaborez cu Mario, initial am dorit sa compunem refrenul si bridge-ul pentru altcineva; dupa cateva incercari nereusite, am decis de comun acord, atat noi cat si Boierul, ca este mai buna varianta cu ghid. Noua ne place foarte mult si speram ca lumea sa se simta bine atunci cand o asculta.” sunt cuvintele lui Sonny Flame.

Cei doi au mai lucrat impreuna si la piesa N-am nici un ban, aparuta la inceputul acestei veri. Sonny Flame a mai lansat cateva piese anul acesta. L-am ascultat cu Rumba, ne-am distrat cu el si Boier Bibescu pe Batman si Superman, iar in toiul ierii a venit cu In sufletul gol.

 

DolceFm va recomanda Sonny Flame, Mario Morreti – Criminal.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com