Sore feat. Liviu Teodorescu – Adu-mi aminte sa te uit (single nou)

Sore feat. Liviu Teodorescu – Adu-mi aminte sa te uit (single nou)

Sore si Liviu Teodorescu vin cu o piesa foarte trista despre o relatie care s-a incheiat si amintirile care au ramas, Adu-mi aminte sa te uit.  Noul track are si cateva influente din dubstep, complet neasteptate, pe care le regasim pe refren.

” Mi-am dorit colaborarea cu Liviu inca de pe vremea cand eram colegi in LaLa Band. Este un artist foarte talentat, cu o voce wow! Ma bucur ca dorinta noastra s-a concretizat prin piesa Adu-mi aminte sa te uit. Am scris piesa cot la cot in studiourile HaHaHa Production si a fost o experienta pe care mi-ar placea sa o repetam”, declara Sore.

Piesa este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Sore, Liviu Teodorescu, Robert Toma si produsa in studiourile HaHaHa Production, iar textul este scris de Sore, Liviu Teodorescu si Robert Toma.


“Stiam ca Sore are o voce cum putini artisti din Romania au, dar nu stiam ca este o compozitoare atat de buna. Am aflat asta atunci cand am scris impreuna Adu-mi aminte sa te uit. Este o piesa super speciala, pentru ca linia si versurile te fac sa simti ca asculti o balada, dar productia lui Serban Cazan si a baietilor de la HaHaHa Production da piesei o alta directie. O poti asculta si dimineata, si la pranz, si seara. Si trag speranta ca va dudui si noaptea, in cluburi”, a declarat Liviu Teodorescu.

Pe Sore am ascultat-o anul trecut peste tot cu piesa Cand vremea e rea, dupa ce a mai lansat Umbrela mea de soare sau Magnet de frigider. Liviu Teodorescu a lansat anul acesta piese ca Gelos sau Dor de ea, iar in vara anului trecut il ascultam cu Tarziu sau In bratele tale.

 

DolceFm va recomanda Sore feat. Liviu Teodorescu – Adu-mi aminte sa te uit (single nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com