Sore – Imi dai palpitatii (videoclip nou)

Sore – Imi dai palpitatii (videoclip nou)

Sore ne ofera un nou single si un videoclip filmat la Paris, o piesa despre cum uneori nici noi nu stim ce vrem – Imi dai palpitatii.

Surpriza clipului pentru voi vine de la interpretul personajului care ii da palpitatii lui Sore, nimeni altul decat fostul nostru coleg, Edi Enache.

#palpitatiile sunt bune, te fac sa simti ca traiesti, ca esti viu, ca poti sa depasesti orice limita. Mie iubirea imi da #palpitatii in fiecare zi, la fel ca in povestea clipului care ajunge, iata, in sfarsit la voi. Voua ce va da #palpitatii?, a scris Sore pe Facebook odata cu lansarea noului ei single.


“Ma bucur sa am alaturi de mine o echipa frumoasa, care intelege dorintele si nevoile mele artistice si care ma ajuta, acum, la 27 ani sa revin in muzica, dupa o mica pauza. Ultimul an a reprezentat pentru mine o adevarata maturizare, iar astazi pot declara ca sunt o femeie implinita, sigura pe sine, cu foarte multa putere de munca si cu infinit de multe lucruri de spus. Multumesc tuturor sustinatorilor mei pentru inspiratie, sunt recunoscatoare pentru comunitatea minunata din online si concerte, multumesc echipelor HaHaHa Production, RAA Romanian Artist Agency si Media Pro Music/Universal Music pentru incredere si pentru ca nu au uitat ca #different is good! Voi sunteti motivul pentru care am #palpitatii si motivul pentru care inima mea vibreaza in ritmul muzicii” a declarant Sore.

 

DolceFm va recomanda Sore – Imi dai palpitatii.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com