Stargate feat. Sia & Pink – Waterfall (piesa noua)

Stargate feat. Sia & Pink – Waterfall (piesa noua)

Stargate e cunoscut drept un brand care produce hituri, in nici un caz unul care le lanseaza in nume propriu, dar anul acesta lucrurile se schimba. Celebra echipa de productie lanseaza primul single – Waterfall, intr-o super colaborare cu Pink si Sia.

Cele doua nu au mai colaborat pana acum, inca o premiera pentru Stargate, de fapt duo-ul de producatori format din Tor Erik Hermansen si Mikkel Eriksen. Ei si-au pus numele pe hituri precum Irreplaceable (Beyonce), Rude Boy, Diamonds (Rihanna), Firework (Katy Perry), Come and Get It, Same Old Love (Selena Gomez), Hymn for the Weekend (Coldplay) si All in My Head (Fifth Harmony).

Cu Sia au lucrat, de altfel, pentru piesa Diamonds a Rihannei, cantareata australiana fiind responsabila de partea de compunere, in timp ce pentru Pink e o revenire dupa hitul anului trecut, Just Like Fire. Piesa suna foarte bine si are un potential de hit, iar de ce nimeni nu s-a gandit sa le aduca pe cele doua impreuna pe un track pana acum, nu stim, dar ce stim e ca rezultatul e foarte tare. Sia a dominat topurile anul trecut cu piesa Cheap Thrills, in versiunea cu Sean Paul, iar intre timp a mai lansat The  Greatest, care a intrat in playlisturile de radio si nu numai.

 

DolceFm va recomanda Stargate feat. Sia & Pink – Waterfall.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com