Steve Aoki & Louis Tomlinson – Just Hold On (videoclip nou)

Steve Aoki & Louis Tomlinson – Just Hold On (videoclip nou)

Louis Tomlinson si Steve Aoki ne poarta prin lumea intreaga in cel mai nou videoclip al lor, Just Hold On. Alaturi de ei vedem un cuplu care ajunge de la distractia pe strazile din Londra, la cazinourile din Las Vegas si nebunia din Kuweit.

Piesa a aparut initial in luna decembrie si este primul proiect muzical oficial al lui Louis Tomlinson dupa despartirea celor de la One Direction. Track-ul a debutat pe pozitia a doua in clasamentul single-urilor britanice, iar in Hot 100 a ajuns pe locul 52.

Louis Tomlinson este inca unul dintre membrii One Direction care sa o ia pe cont propriu. Primul care a parasit oficial grupul a fost Zayn Malik, iar albumul sau de debut a avut un super succes, la fel si single-ul Pillowtalk. Recent, cantaretul britanic a fost inclus si pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker, intr-un featuring cu Taylow Swift – I Don’t Wanna Live Forever.  Din urma l-a ajuns si Niall Horan, care spre finalul anului trecut a lansat piesa This Town. Nu uitati ca pe Steve Aoki il puteti vedea si asculta anul acesta la Untold.

 

DolceFm va recomanda Steve Aoki & Louis Tomlinson – Just Hold On.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com