The Amsterdams – Girl, You’re Frightened (videoclip nou)

The Amsterdams – Girl, You’re Frightened (videoclip nou)

The Amsterdams au lansat un nou single de pe cel mai recent album ”Eternity for Dummies”.

Piesa se numește ”Girl You’re Frightened” iar  videoclipul prezinta imagini din pelicula “Ilegitim”, singurul lungmetraj romanesc prezent anul acesta in selecția oficiala a Festivalului International de Film de la Berlin. Regia clipului este semnata chiar de regizorul filmului Adrian Sitaru, iar imaginea de Luchian Ciobanu.

“Colaborarea noastra cu Ilegitim a inceput dintr-o intamplare. Am primit propunerea de a aparea intr-un film, ni s-a parut ceva interesant, ceva ce nu mai facusem, si am zis DA din prima. Am intalnit o echipa foarte misto si incet-incet am ajuns sa avem pe langa scena din film si piesa pe trailer, plus alte insertii de piese The Amsterdams pe parcursul filmului”, declara Andrei Hategan, solistul The Amsterdams.

“Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoare filme romanești din ultimii ani, spune povestea a doi frati (Alina Grigore si Robi Urs) si iubirea lor ilegitima. Un tata medic (Adrian Titieni) si mai multe denunturi. O familie in care limita dintre moral si legal nu a existat niciodata. Nici macar in cazul unui avort.

 

DolceFm va recomanda The Amsterdams – Girl, You’re Frightened (videoclip nou).

 

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com