The Code feat. Jackie Vegas – Spaceship (videoclip nou)

The Code feat. Jackie Vegas – Spaceship (videoclip nou)

Dupa succesul piesei I’m Coming Home, finalista la Selectia Nationala Eurovision, The Code lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas.
Piesa a fost compusa de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionut Catana (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).
Videoclipul piesei “Spaceship” a fost regizat si filmat de Michael Mircea, cel care a facut si videoclipurile “I’m Coming Home”, “My Heart is Gone” sau “Diggy Down” – INNA si prezinta povestea de dragoste cu aventuri si peripetii a unor indragostiti.


“Colaborarea dintre mine si The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care ma stiam din alte proiecte de studio. Mi-a fost prezentata piesa si a fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa mi-a transmis un “feeling” de vara si de evadare alaturi de persoana draga. Faptul de a fi impreuna impotriva lumii, cu un rucsac in spate, calatorind peste tot fara griji. De aici am venit si cu ideea de “Spaceship”, care invoaca lipsa granitelor pamantesti. Asa e cateodata cu iubirea asta, te duce pana la stele.” – Jackie Vegas

The Code (pe numele lui Ionut Catana) este originar din Focsani, a studiat la liceul de muzica din Iasi. A devenit cunoscut publicului din Romania odata cu participarea la Selectia Nationala Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek si Georgian si piesa “I’m Coming Home”, datorita votului publicului.

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul si compozitorul principal din trupa Harlequin Jack, solistul formatiei Tourette Roulette cat si basist/chitarist in trupele We Singing Colors si Crowd Control. Activeaza pe scena muzicii underground din Romania incepand din 2007 pana in prezent, timp in care a sustinut peste 250 de concerte alaturi de trupele in care activeaza dar si solo, in marea majoritate a Romaniei cat si in strainatate (Austria, India, Spania, Bulgaria, Republica Moldova).

 

DolceFm va recomanda The Code feat. Jackie Vegas – Spaceship (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com