Theo Rose – Aprinde luna (videoclip nou)

Theo Rose – Aprinde luna (videoclip nou)

Tanara care a venit cu single-urile “Pe bune”, “Noi Stim”, dar si prin aparitiile de la “Te cunosc de undeva”, revine cu un noul single – Aprinde luna.
Dupa debutul de rasunet cu Diamonds & Pearls, unde tanara canta in duet cu Jester despre compromisuri si riscurile la care se expun artistii în drumul lor spre success, urmat de single-urile “Pe Bune” si “Noi Stim”, care au adunat milioane de vizualizari pe Youtube, Theo revine cu o noua piesa in care-si arata latura sensibila. Legat de noul single, artista declara: “Am simtit ca e momentul potrivit pentru o schimbare. O schimbare chiar si in genul muzical abordat. Nici macar nu am cautat piesa asta. ” Aprinde luna ” a venit la mine si mi-a explicat ca ma transform usor, usor in femeie si ca e timpul sa imi exprim sentimentele la un nivel mai profund. M-a convins si sper sa va convinga si pe voi si sa va placa !”

Theo Rose, pe numele sau real Theodora Diaconu, a crescut inconjurata de muzica si dans. Recitalurile pe care le sustinea mica artista in fata familiei si a prietenilor, folosind un tub de spray pe post de microfon au fost urmate de participari la concursuri si festivaluri, iar recent a bifat si participarea la emisiunea Te cunosc de undeva.

DolceFm va recomanda Theo Rose – Aprinde luna.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com