Third Party – Live Forever (videoclip nou)

Third Party – Live Forever (videoclip nou)

Duo-ul progressive house Third Party din Marea Britanie pregateste lansarea albumului de debut, iar primul single de pe acest material este “Live Forever”, o piesa cu un mare potential de hit acolo unde prinde muzica EDM.

Anul trecut, la prima editie Untold Festival, i-am vazut la Cluj-Napoca in ultima zi de festival, inainte de Tujamo si David Guetta. Pentru noi, britanicii de la Third Party au avut unul dintre cele mai bune si potrivite seturi de la mainstage, cu ritmurile lor progressive house pozitive si perfecte pentru atmosfera de festival. Intre timp, acestia au finalizat albumul de debut, iar acum sunt gata sa lanseze primul extras pe single de pe acesta, “Live Forever”.

Single-ul “Live Forever” a fost lansat luni, 5 decembrie 2016, la Release Records, casa de discuri gestionata de Third Party in cadrul Armada Music, auzindu-se pana acum in seturile mai multor DJ-i reputati. W&W si Borgore se numara printre ei.

Albumul de debut al celor de la Third Party se numeste “Hope” si va iesi pe piata undeva in luna februarie, anunt pe care l-au facut in premiera la emisiunea Residency a lui Steve Angello de la BBC Radio 1.

A fost un an mare pentru Third Party. In primavara au colaborat pentru “Lions In The Wild” cu nimeni altul decat Martin Garrix, care a devenit intre timp DJ-ul numarul 1 al lumii, prezent pentru prima oara in R Tomania la Untold 2016.

 

DolceFm va recomanda Third Party – Live Forever.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com