Top 10 femei care produc si mixeaza muzica electronica

Top 10 femei care produc si mixeaza muzica electronica

Daca in zona mainstream a scenei muzicale mondiale e dominata de femei, in muzica electronica proportia artistilor de sex feminin carora li se da cu adevarat credit nu este tocmai fericita. Totusi, sexul frumos are cu ce se lauda!
Pentru ca e Ziua Internationala a Femeii, ne-am gandit sa trecem in revista cateva dintre cele mai apreciate femei din muzica electronica. Daca ne-am fi rezumat la vocaliste, treaba noastra ar fi fost foarte usoara, insa am ales sa ne uitam mai ales la tipele care stiu nu doar sa compuna si sa cante, ci mai ales la cele care stiu inclusiv sa invarta de butoane. Atat pe scena, la pupitru, cat si in studio atunci cand produc muzica.

Femei care produc si mixeaza muzica electronica

Annie Mac

Blond:ish

Nicole Moudaber

NERVO

Krewella

Aruna

Nifra

Claudia Cazacu

Fei-Fei

Miss K8

Asadar, v-am dat 10 nume care sa va convinga ca femeile chiar au un cuvant de spus in muzica electronica, in ciuda faptului ca line-up-urile sunt mereu dominate de baieti. Dupa cum probabil ati observat, am incercat sa va mentionam artiste de toate genurile, incepand cu deep house, trecand prin EDM, trance si terminand cu hardcore dance.

 

DolceFm va recomanda Top 10 femei care produc si mixeaza muzica electronica.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com