Top 10 piese trance ale iernii

Top 10 piese trance ale iernii

Calendaristic, iarna s-a dus, dar daca e sa aruncam privirea spre fereastra s-ar putea sa ne intrebam daca nu cumva primavara ezita sa isi arate razele de soare. Tocmai de aceea, profitam de aceasta incertitudine climaterica si va aducem piesele noastre trance favorite din iarna care tocmai a trecut.

Au fost 3 luni in care zapada ne-a cam lipsit, insa nu si muzica electronica noua si de calitate. Am facut topuri si recapitulari de final de an, insa in timpul in care noi puneam punct anului 2015 inca erau producatori care isi lansau ultimele release-uri din an. Vreo 2 le gasiti in acest top deoarece sunt lansate in aceasta iarna. In rest, avem productii din 2016, 2 dintre ele fiind de fapt piese oferite gratuit.

Avem progressive trance, deep trance, vocal trance, dar si uplifting pe finalul setului, ordinea in care am pus piesele in compilatie nefiind neaparat structura topului.

Bastiam Salbart – Hold [High Contrast]

Jason Ross & Wrechski – Frontier  [Anjunabeats]

Raven & Kleekamp – Click It or Ticket [Mandala Beatz]

Arkham Knights – Legacy [Coldharbour]

Pavel Denisov – I Want To Believe (Platunoff Remix) [Sunstate]

The Thrillseekers – Dreaming Of You (Ruffault Remix) [CDR]

Andy Moor – Resurrectio [AVA]

Mike Saint-Jules & Amy Kirkpatrick – Galaxy (A.R.D.I Remix) [AVA]

Pearson & Hirst – Your Embrace (Mike Sanders Remix) [Digital Society]

Jesper Olesen & Dreamy – Reckless [CDR]

AVA Recordings, casa de discuri ce se bucura de 2 piese in topul nostru, are o perioada foarte buna si release-urile pe care Andy Moor le semneaza acolo ne dau de inteles ca britanicul s-a intors! In rest, Coldharbour si Anjunabeats se mentin cu ajutorul lui Arkham Knights, respectiv Jason Ross, iar High Contrast au si ei un loc in top datorita noii piese de la Bastian Salbart, “Hold”. Dam foarte mare importanta labelurilor deoarece fara acestea ne-ar fi foarte greu sa descoperim atatia artisti buni si mai ales atatea piese din care sa alegem crema cremei.

 

DolceFm va recomanda Top 10 piese trance ale iernii. 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com