Top: Cele mai tari hituri Major Lazer!

Top: Cele mai tari hituri Major Lazer!

Major Lazer vor lansa cateva piese noi in aceasta vara, insa pana cand le vom asculta, trecem prin cele mai tari hituri pe care Diplo si baietii le-au lansat pana acum.

In plus, Major Lazer si-a unit fortele si cu un cunoscut brand de bere si impreuna cu acesta a lansat o campanie prin care vor sa gaseasca alti trei artisti de prin lume cu care sa faca muzica. E o intreaga competitie, iar deja un nume a fost ales, rusul Scriptonite, cel mai apreciat artist hip-hop din acea parte de lume fiind unul dintre cei trei artisti, restul fiind anuntati in luna mai. Pana acum, Major Lazer au anuntat ca au lucrat cu The Weeknd, Ariana Grande, Camila Cabello sau Sam Hunt si ca se pregatesc sa lanseze hiturile pe care vom dansa vara aceasta, cu lansare din luna mai.

1. Major Lazer & DJ Snake feat. MO – Lean On

2. Major Lazer “Watch Out For This (Bumaye)” feat Busy Signal, The Flexican & FS Green

 

3. Major Lazer feat. Justin Bieber – Cold Water

4. Major Lazer – Get Free ft. Amber of the Dirty Projectors

 

5. Major Lazer feat. Nyla & Fuse ODG – Light It Up

6. Major Lazer – Come On To Me ft. Sean Paul

 

7. Major Lazer: “Jah No Partial” (feat. Flux Pavilion) 

Cel mai recent single lansat de Major Lazer a aparut chiar la finalul lunii ianuarie, fiiind o colaborare cu rapperita Nicki Minaj – Run Up. Vestea buna pentru fanii lor e ca anul acesta ii vor putea vedea la Sziget si vor putea asculta live unele dintre hiturile de mai sus.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com