twenty one pilots: Heathens (videoclip nou)

twenty one pilots: Heathens (videoclip nou)

Cei de la twenty one pilots ne prezinta clipul pentru piesa “Heathens”, inclusa pe coloana sonora a mult asteptatului film “Suicide Squad”.
Videoclipul regizat de Andrew Donoho include si cadre din filmul ce va aparea pe mariile ecrane in aceasta toamna.

Cat de curand va fi lansata si piesa “Sucker For Pain”, Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons cu Logic si Ty Dolla $ign (Feat. X Ambassadors) insotita de un videoclip senzational!

Albumul “Suicide Squad” este la fel de nonconformist precum filmul, continand piese ale unor dintre cei mai apreciati artisti ai momentului. Action Bronson si Dan Auerbach (Black Eyed Peas), Skrillex si Rick Ross, Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes precum si Panic! At The Disco (care au inregistrat in exclusivitate o reinterpretare de senzatie a legendarei piese “Bohemian Rhapsody” a celor de la Queens) sunt cateva din numele si vocile ce se regasesc pe acest soundtrack.

Lista este completata de piese clasice precum a celor de la War and Creedence Clearwater Revival, Eminem cu “Without Me”, dar si cover-ul “I Started A Joke” a trupei ConfidentialMX care a fost prezenta in trailer-ul filmului, castigand titlul de cel mai vizionat trailer din 2015 cu peste 136 milioane de vizualizari.

 

DolceFm va recomanda twenty one pilots: Heathens (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com