TWO feat. Mellina – Vinovat (videoclip nou)

TWO feat. Mellina – Vinovat (videoclip nou)

TWO alaturi de Mellina lanseaza o frumoasa balada, insotita de un videoclip emotionant – Vinovat. Cu un material video in care doi dansatori dau viata versurilor, TWO pot miza pe un viitor hit.

“ Vinovat este o piesa care ne duce cu gandul la primele noastre piese Akcent, este o piesa sensibila care speram sa ajunga la sufletele oamenilor. “ – TWO

Mellina este artista noastra pe care mizam la Mango Music si pentru care avem pregatite multe piese bune pentru 2016, piese pe care abia asteptam sa vi le aratam. Cand ne-am dat seama ca o voce de fata ar fi potrivita pentru refren, imediat ne-am gandit la Mellina iar ea a fost foarte incantata de propunere. Speram ca piesa sa ajunga la inimile oamenilor “, au declarat Mihai Gruia si Sorin Brotnei, membrii trupei TWO.

„Ma bucur ca am avut ocazia sa intrepretez o piesa cu atata emotie in ea. Este o poveste in care oricine se poate regasi. Si sunt extrem de bucuroasa de colaborarea mea cu Mihai si Sorin si producatorul Dorian Oswin. Sunt trei oameni frumosi pe dinafara si pe dinauntru. Vor mai urma si alte colaborari la fel de frumoase”, a adaugat Mellina.

DolceFm va recomanda TWO feat. Mellina – Vinovat (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com