Uddi, Click – Iubire (single nou)

Uddi, Click – Iubire (single nou)

Click alaturi de Uddi lanseaza Iubire, o poezie urbana pe ritmuri de hip-hop, desprinsa din realitatea vietii actuale.
Iubire este o piesa extrasa de pe albumul ‘Trup si Suflet’, semnat Click. Piesa este compusa de Click, impreuna cu Uddi si StyledaKid. Artistii se afla la a doua colaborare, dupa ce anul trecut au lansat piesa Sincer.

Ma bucura mult colaborarea cu Click, care imi este mai mult decat coleg de breasla- imi este prieten. Mesajul piesei este simplu: tot ce am avut, avem si vom avea nevoie este sa iubim! Prin urmare, iubiti-va, oameni buni!’, declara Uddi.

‘Iubirea cladeste si vindeca. Asa s-a nascut aceasta piesa si asta simt de fiecare data cand o ascult. Sunt mandru si fericit sa-l am alaturi pe Uddi, unul dintre artistii mei preferati si de asemenea un prieten bun. Si pe Style da Kid, unul din cei mai fresh tineri producatori. Dumnezeu lucreaza prin oameni, prin iubire. Pace!’, marturiseste Click.

Pe Uddi l-am ascultat recent impreuna cu Randi pe piesa Vagabondul vietii mele, un remake dupa Gheorghe Dinica, dupa ce el a avut un super succes cu single-ul Aseara ti-am luat basma, realizat in aceeasi maniera.

DolceFm va recomanda Uddi, Click – Iubire (single nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com