Un nou headliner la Spellground Festival si multe nume noi pe line-up!

Un nou headliner la Spellground Festival si multe nume noi pe line-up!

Scena Electro de la Spellground Festival se anunta a fi mai mult decat interesant, iar organizatorii ne prezinta cateva nume noi care vor face parte de pe line-up editiei de debut.

Fritz Kalkbrenner este cel de-al treilea headliner al festivalului de la Capidava, acolo unde acesta ne va incanta cu hip-hop, soul șsi house, genuri muzicale  pe care artistul german le combina perfect intr-un LIVE ACT memorabil.

In zona de muzica electronica, celor de la Crew Love li se alatura Dennis Ferrer, Andre Hommen, Alex Kennon, NTFO, Deborah de Luca, iar dintre artistii romani vor spune prezent Atapy, Nusha, Luca M, Just2, Punu si Olivian Nour.

Coma, The Mono Jack’s, Carla’s Dreams, Macanache & The Putreds si Aylin & The Lucky Charms completeaza si ei lista trupelor de la noi din tara care vor canta pe Main Stage.

Cea de a treia scena Spelground Festival si anume scena Newcomers le va oferi spatiu de desfasurare unor trupe relativ noi printre care se numara Flesh Rodeo, RoadKillSoda, Maga & Tudoran, Duro Disco si Omelette.

Spellground festival are loc in perioada 12-14 august 2016, langa cetatea Capidava de langa Cernavoda. Pana pe 12 aprilie mai puteti cumpara abonamente la pretul special de 255 lei. Dupa aceasta data, pretul lor va creste.

Exista de asemenea si cateva oferte de grup, Spell 4 (4 abonamente/3 zile la 920 de lei, in loc de 1020  lei) sau Spell 8 (8 abonamente/3 zile la 1760 lei, îin loc de 2040 lei ).

 

DolceFm va recomanda Spellground Festival 2016.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com