VAMA – electric @ Hard Rock Cafe

Miercuri , 2 martie 2016, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !

Un concert Vama este o experienta speciala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza si iubeste!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul VAMA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe dar si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

– 90 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

– 55 de lei, fara loc, in fata scenei.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com