Videoclip oficial: Fără Zahăr cu Bogdan şi Vlood – Trenu’ de Ibiza (live)

Fără Zahăr cu Bogdan şi Vlood – Trenu’ de Ibiza (live)

Trupa Fără Zahăr i-a luat în ”Trenu’ de Ibiza” pe Bogdan şi Vlood. Noua piesă, condimentată cu puțin dubstept, se aliniază muzicii electro ce pare să fi cucerit nu doar Ibiza, ci și festivalurile din România.

Fără Zahăr, Bogdan şi Vlood au prins cea mai bună cursă a momentului: ”Trenu’ de Ibiza”. Inspirați, ca de obicei, de actualitate, membrii Fără Zahăr ”au apucat dubstepul de coarne” și s-au lăsat influențați de valul muzicii electronice tot mai apreciate la nivel internațional, dar și în România.

Muzică și versurile piesei ”Trenu’ de Ibiza” sunt semnate de Bobo Burlăcianu. Clipul ce acompaniază melodia a fost filmat live la Studioul de Bază din Iaşi, fiind montat de Iustin Şurpănelu.

Trupa Fără Zahăr și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași. Din componența actuală  fac parte Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce), Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) – amândoi din Dorohoi și ieșenii George Maxim (bas) și Alex Neagu (tobe). Fără Zahăr a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”.

Primul videoclip a fost filmat pentru cunoscuta melodie satirică „Sandu”, care împlinește chiar astăzi 12 ani de la lansare. Au urmat în 2004 „D’la sate” şi „Hip-hop ş-aşa”. Următoarele două albume sunt: „Episodu’ 2 de la Dorohoi” (2005) și „Neamul lui Peneș Curcanul” (2008). Fanii s-au mai bucurat de clipuri la piese precum „6/49″ (2005), ” Cățaua” (2005), „Lav Stori” (2007), „Dunitru” (2009), „3PM” (2010).

Următoarele concerte Fără Zahăr:
pe 7 aprilie la Târgu Neamţ, Casa Culturii “Ion Creangă”, ora 19:00
pe 8 aprilie la Suceava, Sala Cinema Modern (Centrul Cultural Bucovina), ora 19:00, în cadrul turneului Petale de Folk.

 

DolceFm va recomanda Videoclip oficial: Fără Zahăr cu Bogdan şi Vlood – Trenu’ de Ibiza (live).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com