Videoclip oficial: Michael Kiwanuka – Black Man In A White World

Michael Kiwanuka – Black Man In A White World

Michael Kiwanuka, artistul britanic de muzică soul care a concertat la Summer Well în 2013, a lansat videoclipul noului single ”Black Man In A White World”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Love & Hate”.


Ascultând Bod Bylan sau Nirvana, Michael Kiwanuka a început să compună muzică și să scrie versuri doar de dragul muzicii, fără a intenționa să arate cuiva aceste încercări.

”Nimeni nu mi-ar fi acordat șansa de a cânta muzica care îmi place într-un concert așa încât am început să compun propriile mele piese. Am făcut asta doar pentru a-mi menține pasiunea vie și pentru a-mi păstra sufletul cald. ”

Odată cu lansarea albumului ”Home Again” și a single-ului de debut cu același nume, Michael a încetat să mai compună muzică doar pentru sufletul său, ajungând imediat în atenția publicului.Materialul discografic a ajuns pe locul 4 în UK Charts, artistul fiind desemnat apoi BBC Sound Of 2012 și intrând, în același an, pe lista scurtă a nominalizărilor pentru Mercury Prize.Deși titlul i-a revenit în final trupei indie pop Alt-J, performanța de a concura pentru un astfel de premiu este în sine o realizare, în contextul în care Michael se afla atunci la debutul său muzical.

Anul acesta, Michael Kiwanuka va lansa cel de-al doilea album de studio. Intitulat ”Love & Hate”, discul va fi pus în vânzare pe 27 mai 2016. Prima piesă promovată de pe noul material discografic se numește ”Black Man In A White World” și beneficiază de un videoclip ingenios, regizat de Hiro Murai.

Tracklist ”Love & Hate” – Michael Kiwanuka:

Cold Little Heart
Black Man in a White World
Falling
Place I Belong
Love & Hate
One More Night
I’ll Never Love
Rule the World
Father’s Child
The Final Frame

Michael Kiwanuka a concertat pentru prima oară în România pe 10 august 2013, în cadrul festivalului Summer Well.

DolceFm va recomanda Michael Kiwanuka – Black Man In A White World.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com