Vita de Vie – Pe plaja-n Vama la 5 (videoclip nou)

Vita de Vie – Pe plaja-n Vama la 5 (videoclip nou)

Formatia Vita de Vie lanseaza un nou single de pe viitorul album ce urmeaza sa fie prezentat fanilor in aceasta toamna.

Povestea piesei a inceput intr-o dimineata de vara in Vama Veche, iar  ani mai tarziu a aparut si acest single.

Totul a inceput acum 4 ani, cand am cantat pentru prima oara la Folk You, in Vama. A fost unul din cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. Dupa concert, am ramas acolo pana la sfarsitul serii, tarziu inspre dimineata. Linistea se asternuse peste Vama, iar noi am pornit, pe jos, inspre hotel. Pe plaja am auzit o chitara. Era un grup de copii stransi in cerc, in jurul unui foc, care cantau langa mare. Ne-am oprit si ne-am asezat langa ei, am inceput sa cantam impreuna, am facut apoi doua tabere, fiecare canta un cantec si pasa chitara mai departe… Afara era lumina deja, dar nimeni nu se lasa dus acasa. A fost unul din acele momente cand senzatia de timp dispare si este inlocuita cu o densa si continua stare de bine, de infinit.

S-au vindecat multe rani in seara aia, cu o singura chitara. Asta s-a intamplat pe plaja in Vama la 5.

4 ani mai tarziu, s-a nascut acest cantec. I-am cautat pe cei de atunci, i-am gasit si ne-am strans din nou impreuna, de data asta, in Bucuresti, sa facem o poza. 

Noul album Vita de Vie va fi lansat pe 29 octombrie 2016, printr-un concert special la Arenele Romane din Bucuresti. Pana atunci vor lansa cate o piesa noua in fiecare luna, iar fanii inscrisi la newsletter-ul lor vor avea ocazia sa le asculte in premiera pe data de 20 a fiecarei luni.

 

DolceFm va recomanda Vita de Vie – Pe plaja-n Vama la 5 (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com