Vizi – Talalaic (videoclip oficial)

Vizi – Talalaic (videoclip oficial)

Vizi a lansat videoclipul noului single ”Talalaic”. Piesa este un pamflet la adresa muzicii românești comerciale, cu iz de manea.

Vizi Imre a lansat o nouă piesă, intitulată “Talalaic”, prin care aduce în prim-plan interpreții comerciali si colaboratorii ei. Fiecare artist își stabiliteste prioritățile, unii dorindu-și cu orice preț să fie la radio și la tv, să cânte ce e în trend, însă pentru Vizi Imre a fost dintotdeauna mai important mesajul și conținutul piesei. Astfel, mai în glumă, mai în serios, Vizi a scris piesa “Talalaic” și a filmat și un videoclip pitoresc, în zona Transilvaniei, regizat de Alecs Năstoiu, cu care artistul a mai colaborat la realizarea sountrack-ului pentru filmul “Billion Star Hotel”, răsplătit cu 12 premii și 33 de nominalizări internaționale.
Cu multă dragoste și respect pentru natură și lucrurile simple, Vizi s-a filmat atât într-un țarc de oi, pe care le-a transformat în spectatori, și într-o căruță folosită drept scenă, cât și pe câmp, locul unde artistul se simte cel mai liber și de unde își culege inspirația.
“Vara e momentul lansărilor de piese cu videoclipuri la mare, cu puține haine, stiți despre ce vorbesc. Eu nu sunt împotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, însă eu țin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele. Piesa “Talalaic” e foarte veselă, nu vreau să fie cu supărare pentru nimeni. Trebuie luată ca atare, e un pamflet”, mărturisește Vizi Imre despre noua lui piesa.
Prin acest videoclip, cu plasare de produse locale, precum caș, urdă și palincă de la vecinul Georgel, Vizi își promovează și satul în care a crescut, Batoș, din județul Mureș, încurajând astfel turismul în România.

DolceFm va recomanda Vizi – Talalaic (videoclip oficial) .
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com