Voltaj feat. Ruby – Nana (videoclip nou)

Voltaj feat. Ruby – Nana (videoclip nou)

Baietii de la Voltaj au facut echipa cu Ruby si Colin si lanseaza videoclipul piesei “Nana”, single extras de pe cel mai recent album al trupei, “X”, al zecelea din cariera.

O coproductie Cat Music / Voltz Media, piesa “Nana” este compusa de catre Voltaj, Colin & Shift. Videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel, iar imaginea este realizata de catre SAN (Anton Sandu), si inseamna o mare desfasurare de forte, de oameni, de recuzita, intr-un decor inedit, cu un vibe urban si personaje surprinzatoare, precum o campioana la gimnastica ritmica, un artist capoeira, un biker de la Low Riders sau un break-dancer.

Single-ul “Nana” este o noua colaborare cu o prezenta feminina dupa cativa ani, timp in care trupa a lansat piese solo, precum “Pic, pic”, “De la capat”, “Din toata inima” etc. Ruby a lansat in urma cu cateva luni piesa “Condimente”, o colaborare cu Nosfe, cu peste 38 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar Colin ne-a surprins cu videoclipul single-ului “Piesa noastra”, feat Kamelia. Pe 3 septembrie, baietii de la Voltaj au inceput turneul “X” si vor ajunge in 15 orase din Romania. Pe 20 octombrie, vor sustine un mega-concert la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

DolceFm va recomanda Voltaj feat. Ruby – Nana.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com