VUNK – Camera ei (videoclip nou)

VUNK – Camera ei (videoclip nou)

Baietii de la VUNK au venit cu un videoclip special pentru Camera ei – l-au filmat live, dintr-o singura bucata si tot procesul a fost live pe Facebook. Care e rezultatul acestui nou concept?

“Tehnologia a fost întotdeauna prezenta in activitatea noastra. Am vrut sa oferim fanilor nostri sansa de a fi partasi la filmarea videoclipului si, cum nu ii puteam invita pe toti, am ales varianta de a filma live. Este o premiera in Romania si ne-am asumat un risc important. Au fost 3 minute si jumatate in care am scris istorie. Fara duble, fara intreruperi, o filmare dintr-o singura rasuflare pentru o poveste speciala, asa cum am spus in toate videoclipurile noastre de pana acum.

Piesa face parte din albumul Extrovertit ce va fi lansat in luna mai. De altfel, daca v-ati uitat cu atentie la videoclip ati si vazut data concertului si locul in care acesta va avea loc – 25 mai, Sala Polivalenta din Bucuresti. VUNK au venit anul trecut cu o filmare 360 a unui concert, cu videoclipul Iubeste-ma de tot, Sari, primul videoclip format din gif-uri si filtre Snaptchat.

 

DolceFm va recomanda VUNK – Camera ei.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com