VUNK – Hai, mersi (videoclip nou)

VUNK – Hai, mersi (videoclip nou)

VUNK vin cu un nou videoclip, o poveste animata in care un cuplu se destrama, iar el incearca sa isi vada mai departe de viata – Hai, mersi. In noul lor videoclip, fanii vor gasi si indicii despre viitorul concert VUNK, care va avea loc pe 25 mai la Sala Polivalenta si care se anunta a fi o adevarata desfasurare de forte.

Pentru ca cele mai multe dintre cantecele noastre sunt inspirate de femei, pentru ca tot ele m-au facut sa ma cunosc mai bine si prin bucurie si prin suferinta, pentru ca m-au invatat cum se iubeste si cum nu, pentru ca o femeie are si rolul de a vindeca ce a ranit o alta, pentru ca ma inspira si din bine si din rau, pentru cel putin toate acestea am scris “Hai, mersi”. Este o declaratie de nevoie fata de inspiratia pe care doar o femeie ti-o poate da.”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Hai, mersi e cel de-al treilea videoclip animat lansat de trupa, dupa Balada pentru o minune si 1000 si va face parte de pe albumul Extrovertit, care va fi lansat chiar pe 25 mai. Nu e prima piesa pe care o ascultam de la Vunk in ultima perioada, recent ei au lansat si Camera ei, cu un videoclip pe care il gasiti aici.

 

DolceFm va recomanda VUNK – Hai, mersi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com