VUNK – Tara lui peste (piesa noua)

VUNK – Tara lui peste (piesa noua)

Dupa piese ca Vreau o tara ca afara si Ne facem auziti, baietii revin cu track-ul Tara lui peste si cu un videoclip format din imagini filmate zilele acestea la protestele din Piata Victoriei.

Tara lui peste” melodia dedicata celor care au curaj sa-si asume responsabilitati si sa-si hotarasca singuri viitorul a fost lansata in decembrie 2016, inainte de alegeri. In aceste zile a devenit mai actuala ca oricand. Sute de mii de oameni din intreaga tara au decis sa sparga acvariul si sa-si apere prezentul si viitorul. Au infruntat frigul, si, seara de seara, si-au facute auzite vocile, cu speranta ca schimbarea este posibila. Am fost alaturi de ei si am adunat in noul video unele dintre cele mai frumoase imagini din Piata Victoriei.“Tara lui peste” melodia dedicata celor care au curaj sa-si asume responsabilitati si sa-si hotarasca singuri viitorul a fost lansata in decembrie 2016, inainte de alegeri. In aceste zile a devenit mai actuala ca oricand. Sute de mii de oameni din intreaga tara au decis sa sparga acvariul si sa-si apere prezentul si viitorul. Au infruntat frigul, si, seara de seara, si-au facute auzite vocile, cu speranta ca schimbarea este posibila. Am fost alaturi de ei si am adunat in noul video unele dintre cele mai frumoase imagini din Piata Victoriei.

Vunk nu sunt singura trupa care vine cu un mesaj de protest, au facut-o si baiestii de la Voltaj, iar mai multe vedete au facut comentarii pe seama a ceea ce se intampla zilele acestea in tara.

 

DolceFm va recomanda VUNK – Tara lui peste.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com