Yamira lanseaza videoclipul Tortura

Yamira lanseaza videoclipul Tortura

Dupa succesul care l-a avut cu piesa Waterfalls in colaborarea cu Mattyas, Yamira revine cu un nou single – Tortura, produs de Mellina si echipa Mango Records.

Despre noul single “Tortura”, Yamira a declarat: “Versurile piesei spun: No es una aventura Estas una fortuna… Tu eres mi tortura. Este de fapt o aventura si faptul ca ma atrage tipul este ca o “tortura”, o tentatie careia nu  ii pot rezista.

Despre colaborarea cu Yamira, Mellina a declarat: “Dupa prima piesa pe care i-am facut-o Yamirei am devenit bune prietene. Este un artist care promite multe si pentru care compun de fiecare data cu drag. Speram sa va placa piesa!”
Yamira – Ispas Andreea Florentina este in lumea showbiz-ului inca de la varsta de 7 ani si a studiat canto, dansul modern si cel clasic. Peste 20 de milioane de view-uri pe Youtube, premiul pentru cel mai puternic mesaj in 2014, ocuparea pozitiilor fruntase in topurile posturilor de radio mainstream, sunt doar cateva dintre performantele atinse de Mellina cu hit-ul “Poza de album”. Ea a mai compus pentru artisti ca Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, Adrian Eftimie, Yamira, Fatman Scoop, Tuna si multi altii.

 

DolceFm va recomanda Yamira – Tortura (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com