Zhao feat. Liviu Teodorescu – Siluete (videoclip nou)

Zhao feat. Liviu Teodorescu – Siluete (videoclip nou)

Zhao lanseaza single-ul Siluete, piesa extrasa de pe urmatorul album al artistului, intr-o colaborare cu Liviu Teodorescu.

Colaborarea cu Liviu s-a intamplat fara sa ne propunem sa facem o piesa impreuna. Desi ne cunoastem de mai bine de 3 ani. Inainte de toate, suntem prieteni toti cei care am lucrat la piesa asta”, declara Zhao.

“Piesa este in lucru de ceva timp, din octombrie anul trecut. Ma bucur ca am colaborat cu Zhao, este genul de artist caruia ii plac piesele si versurile sincere, si ne-am inteles bine! Ne-am dorit o piesa care sa ajunga direct la sufletele ascultatorilor. A fost o placere sa compunem impreuna”, declara Liviu Teodorescu.

Piesa “Siluete” este compusa de catre Zhao si Liviu Teodorescu si produsa de catre Ionut Marius Vasilache si Paul Iorga.

“Eu si Ionut Vasilache am inceput sa facem muzica impreuna din 2009 (printre multe altele, in 2012 am facut cu el „Bani din cer”), iar cu Paul Iorga din 2012 („Domnisoare”, „Aprindem Noaptea” si multe altele). Acest proiect este rezultatul muncii din pasiune a unei intregi echipe. Si vreau sa le multumesc tuturor pentru implicare si sustinere!”, adauga Zhao.

Regizat de catre Mindru si filmat intr-un spatiu urban, videoclipul accentueaza acea poveste de dragoste adevarata, boema, care rezista oricarui obstacol.

Pe langa hiturile lansate de-a lungul timpului, cum ar fi “Domnisoare”, “Bani din cer”, Zhao pregateste lansarea unui album, “In cautarea fericirii”, de pe care a extras single-ul “Siluete”. Liviu a lansat anul asta hitul “Fanele”, colaborarea cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube si a participat in cadrul emisiunii concurs “Uite cine danseaza”, unde a ajuns in finala si a surprins publicul cu multe coregrafii reusite.

 

DolceFm va recomanda Zhao feat. Liviu Teodorescu – Siluete.

 

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com